Trophy and VPN shield leaning against a big pile of papers with a cross through it
Klikk her for en oppsummering
Har det travelt? Her er den beste VPNen uten logg

Vi har valgt NordVPN som den beste VPN -en uten logg. NordVPN gjennomgikk to uavhengige revisjoner av PricewatershouseCooper (PwC). Revisorer kunne fastslå at NordVPN IKKE samler inn:

 • Brukernes lokale IP adresser
 • IP adresser tildelt brukerne
 • Til- og frakoblingstider
 • Trafikkdata
 • Personlig kommunikasjon mens du bruker VPN
 • DNS forespørsler

NordVPN var ikke den eneste leverandøren som fikk vår anbefaling. Les hele artikkelen for å finne ut våre andre toppvalg.

Internett er et iboende nysgjerrig sted. Det er alle slags online snoops som prøver å ta en titt på aktiviteten din mens du blar gjennom. Dette kan være en useriøs ansatt hos din internettleverandør (ISP), online annonsører, rettshåndhevelse eller andre offentlige myndigheter.

Dessuten er truslene utbredt. Hvis du hopper inn på en kaffebar offentlig Wi-Fi sone, kan en kunnskapsrik hacker følg med på alle trekk for å stjele dataene dine og bruk dem til identitets bedrageri før du er ferdig din latte.

Det er derfor så mange brukere strømmer til VPNer. Det er en løsning for de som er opptatt av personvernet deres på nettet. VPNer gir en sikker, kryptert tunnel for deg å bla i. Men ikke alle VPN -er er skapt like når det gjelder personvernet ditt. Mange VPN leverandører erklærer stolt at de har retningslinjene «ingen logg» eller «null logg«. Men gjør de det egentlig? Er det mulig å ikke ha noen registreringer av noe?

Hva er en VPN uten logg?

De fleste selskaper registrerer eller logger over aktivitetene dine for å tjene deg som kunde bedre. En online skobutikk kan holde oversikt over kjøp eller søkehistorikk på nettstedet deres for å gi deg bedre anbefalinger og kampanjer for når du kommer tilbake.

Men en god VPN beskytter personvernet ditt. Det er ikke noens sak om du sjekker ut røde høye hæler eller joggesko. Siden en VPN selger anonymitet på nettet, bør det ikke være spor av at du selv brukte den.

En uten logg VPN er akkurat det det høres ut som. Det betyr at VPN leverandøren ikke registrerer eller logger nettleser loggen eller aktiviteten din mens du bruker tjenestene deres. Selv om politiet banker på døren til VPN leverandøren din og krever historien din, er det ingenting å vise dem.

Dette betyr at en ekte «uten logger» leverandør registrerer:

 • Brukernes virkelige (lokale) IP-adresser
 • IP adresser tildelt brukere
 • Tilkoblings- og frakoblingstider
 • Trafikkdata
 • Brukernes online kommunikasjon
 • DNS forespørsler

Selv om det er mange flotte «uten logger» VPN leverandører, har noen VPN selskaper ikke fulgt sine egne retningslinjer:

Dette er ikke å si at vi godtar bruk av VPNer for denne typen ulovlig oppførsel. Disse sakene lar oss bare komme frem til at noen VPNer faktisk holder logger og er villige til å levere dem etter eget skjønn.

Topp 5 beste VPNer uten logg

Det er noen topp VPN leverandører som har bevist seg med hensyn til retningslinjene for «uten logger». Vi i VPNOverview føler at det er mulig å bli verifisert på flere måter. Det kan være gjennom retts dokumentasjon og virkelige aktiviteter, uavhengige revisjoner eller gi brukerne eksepsjonell åpenhet.

Vi har tatt en hard titt på mange VPN-er. Selv om det er mange VPNer som hevder et «uten logger» policy, lurte vi på hvor mange som faktisk har bevist seg. Hvilke VPNer kan vise deg bevis på at de har holdt fast ved misjons erklæringen for å gi brukerne total anonymitet og personvern?

VPN tjenestene på denne listen er kompatible med de fleste enheter og operativsystemer: Windows, Mac, iOS, Android og noen ganger Linux. Dette gjør at du kan slappe av og vite at ingen logger blir ført på noen av enhetene dine. Her er våre topp 5 beste VPNer som ikke logger noen av aktivitetene eller dataene dine på nettet – med bevis for å sikkerhetskopiere det.

1. NordVPN: Uavhengig revidert to ganger

Spesifikasjoner NordVPN
💵 Pris fra $3,19 per måned
📱 Operativsystemer Android, Linux, Mac, Windows, iOS
💻 Tilkoblinger 6
💳 Betalingsmetoder Kryptovaluta, Andre, Kredittkort
🔒 Protokoller IKEv2, OpenVPN, Wireguard
📥 Torrent alternativer Torrenting tillatt
📅 Pengene-tilbake-garantier Pengene tilbake-garanti
📋 Logger Ingen logger
🎬 Fungerer med Fungerer med Netflix Fungerer med HBO Fungerer med Disney+ Fungerer med Kodi Fungerer med BBC Fungerer med Torrent Fungerer med Spilling

NordVPN er allerede kjent for sin sikkerhet, men vi har gitt leverandøren vår topplassering for sin dedikasjon til personvern. PricewaterhouseCoopers (PwC) Sveits reviderte NordVPN ikke en gang, men ved to separate anledninger i 2018 og 2020. Det var på NordVPNs egen forespørsel.

Selv om disse rapportene ikke er publisert på nettet, er de tilgjengelige for NordVPN -brukere. Vi har gitt en beskrivelse av hvordan du ser dem senere. PWC revisorer hadde total tilgang til NordVPNs virksomhet. Etter at de observerte operasjonene, intervjuet ansatte og inspiserte NordVPNs servere og databaser, bekreftet revisorer at NordVPN strengt overholder retningslinjene for ingen logg. Det betyr at NordVPN ikke beholder lokale eller tildelte IP adresser du har brukt, tilkoblings loggen din, trafikk logger eller DNS spørsmål.

NordVPN: Personvern og sikkerhetsfunksjoner

 • Plassering: NordVPN har hovedkontor i Panama, et privat havn. Panama har ikke lover om lagring av data som EU, Storbritannia eller Australia. Panama er heller ikke medlem av 5 øyne, 9 øyne, eller 14 øyne land.
 • Sikkerhet: NordVPN tilbyr 256-bit AES data av militær klasse kryptering. Dette, sammen med deres utmerkede brannmur og godt beskyttede servere, gjør NordVPNs sikkerhet til topps.
 • Hastighet: Hastigheten var tidligere NordVPNs svake punkt, men ikke lenger. Det blir en av de raskeste leverandørene som er tilgjengelige. Den tilbyr også veldig gode P2P og torrenting hastigheter. Det er til og med i stand til å låse opp innhold som amerikanske Netflix.
 • Konto: Alt du trenger er en e -post, en betalingsmåte og et passord for å opprette en konto. Så hvis du bruker en anonym e-post tjeneste som ProtonMail, og sikre betalings metoder som Bitcoin, kan NordVPN gi total anonymitet for de som ønsker det. Hvis du bruker en annen betalingsmåte, for eksempel et kredittkort eller en overføring, må du oppgi din personlige bankinformasjon.

Slik får du tilgang til NordVPN revisjonsrapport

For å lese PWCs policy for rapport uten logger må du være en NordVPN bruker. Hvis du vil dykke ned i funnene, følger du instruksjonene nedenfor.

 1. Besøk NordVPNs nettsted.
 2. Logg deg på din NordVPN konto.
 3. Under «Min konto» klikker du på «Rapporter» nederst til venstre.
 4. Klikk på «Vis rapport» på en av PWCs revisjonsrapporter fra november 2018 eller mai 2020.

2. ExpressVPN: Uavhengig revidert og verifisert

Spesifikasjoner ExpressVPN
💵 Pris Fra $6,67 per måned
📱 Operativsystemer Android, Linux, Mac, Windows, iOS
💻 Tilkoblinger 5
💳 Betalingsmetoder Kryptovaluta, Andre, Kredittkort, Paypal
🔒 Protokoller IKEv2, L2TP/IPsec, OpenVPN, Lightway
📥 Torrent alternativer Torrenting tillatt
📅 Pengene-tilbake-garantier Pengene tilbake-garanti
📋 Logger Ingen logger
🎬 Fungerer med Fungerer med Netflix Fungerer med HBO Fungerer med Disney+ Fungerer med Kodi Fungerer med BBC Fungerer med Torrent Fungerer med Spilling

ExpressVPN er sannsynligvis mest kjent for sin hastighet, sikkerhet, brukervennlighet og antall servere rundt om i verden. Disse serverne kjører på TrustedServer teknologien, og skriver aldri til harddisken. Alle data blir slettet ved hver omstart da de bare kjører på RAM.

På toppen av det har denne VPNen bevist seg gjentatte ganger når det gjelder personvern og retningslinjene for «uten logger«. ExpressVPN ble også uavhengig revidert av PwC, og resultatene viste at ExpressVPN strengt fester seg personvern erklæringen og forpliktelsen til anonymitet.

Men ExpressVPN viste også sitt engasjement for personvern i et scenario med store innsatser i den virkelige verden. En ExpressVPN server ble beslaglagt etter attentatet på den russiske diplomaten Andrei Karlov i 2016 av politimannen Mevlüt Mert Altıntaş. Tyrkiske medier rapporterte at Facebook- og Gmail -meldinger som var relevante for etterforskningen av attentatet ble slettet av en ukjent person som brukte VPN. Imidlertid klarte ExpressVPN ikke å hjelpe med etterforskningen, fordi det ganske enkelt ikke var noen logger å gi myndigheter.

«Som nevnt til tyrkiske myndigheter i januar 2017 ExpressVPN ikke og har aldri hatt hva som helst kunde tilkoblingslogger som ville gjøre det mulig for oss å vite hvilken kunde var med de spesifikke IP-adresser sitert av etterforskerne,» ExpressVPN sa i en uttalelse. «Videre kunne vi ikke se hvilke kunder som fikk tilgang til Gmail eller Facebook i løpet av den aktuelle tiden, siden vi ikke fører aktivitets logger.»

ExpressVPN: Personvern og sikkerhetsfunksjoner

 • Plassering: ExpressVPN ligger på De britiske jomfruøyene. Disse karibiske øyene har andre lover enn Storbritannia. Det er ingen datalagringslover, ingen 5 øyne, 9 øyne eller 14 øyne allianser, og de er ikke pålagt å samarbeide med internasjonale undersøkelser.
 • Sikkerhet: ExpressVPN tilbyr 256-biters AES-data kryptering av militær klasse og godt beskyttede servere. ExpressVPN tilbyr sine egne DNS servere, så alle forespørsler kjøres gjennom de samme kryptering- og tunnel tjenestene.
 • Hastighet: Denne VPNen er også kjent som en av de raskeste VPN leverandørene, med det største antallet servere rundt om i verden. Det fungerer spesielt godt for strømming og torrenting.
 • Konto: Alt du trenger er en e-post og et passord for å opprette en konto. Så hvis du bruker en anonym e-post tjeneste som ProtonMail, og en sikker betaling som Bitcoin, kan du være helt anonym.

Slik får du tilgang til ExpressVPN revisjonsrapport

Hvis du vil lese PwC’er policy for rapport uten logger, må du være en ExpressVPN bruker. Følg instruksjonene nedenfor.

 1. Besøk ExpressVPN nettstedet.
 2. Logg deg på ExpressVPN kontoen din.
 3. Klikk på «Min konto».
 4. Bla helt til bunnen av siden. Klikk på «Sikkerhets revisjoner» under «Om ExpressVPN».
 5. Klikk på PWCer oppdatering fra juni 2020 om revisjonsrapporten.

Hvis du er på gjerdet med NordVPN og ExpressVPN, kan du, lese artikkelen vår om de to.

3. VyprVPN: Uavhengig bekreftet ingen loggerapport

VyprVPN er en av våre verifiserte VPN-tjenester med null logg. VyprVPNs strenge retningslinjer for logging er uavhengig revidert av Leviathan Securities. Denne revisjonen er available publicly here. Leviathan revisorer bekreftet at VyprVPN ikke lagrer noen identifiserbare logger uten bruker tillatelse.

Det er også verdt å merke seg at VyprVPN tidligere har ført logger på brukerne sine, noe de tydelig uttalte i vilkårene. Dette og den uavhengige revisjonen ga en følelse av åpenhet vi liker. Helt siden de har innført sin nye logg policy, ser det ut til at de har holdt seg til det.

VyprVPN: Personvern og sikkerhetsfunksjoner

 • Plassering: VyperVPN ligger i Sveits, lenge kjent som et trygt tilfluktssted for personvern advokater.
 • Sikkerhet: VyprVPN eier sitt eget servernettverk, inkludert DNS -servere. Dette gjør at de kan sikre optimal sikkerhet og personvern. Uten at tredjeparter er involvert i tjenestene deres, er sjansen for DNS -lekkasjer liten til ingen. VyprVPN kan garantere mer online anonymitet som brukerne liker. De bruker 256-bit SSL kryptering og avanserte protokoller.
 • Hastighet: Denne leverandøren viser relativt gode hastigheter for en VPN, men er ikke fullt så rask som leverandørene ovenfor. Testingen vår viste en liten forsinkelse med nedlasting og spill.
 • Konto: VyprVPN kan be deg om å dele personlige data, inkludert navn, e-post adresse, telefonnummer, betalingsinformasjon og adresse. De tilbyr kredittkort og Paypal som betalings alternativer, så det kan være vanskeligere å være helt anonym.

4. Privat internettilgang (PIA): Bevist i retten

Spesifikasjoner PIA
💵 Pris fra €1,99 per måned
📱 Operativsystemer Android, Linux, Mac, Windows, iOS
💻 Tilkoblinger 10
💳 Betalingsmetoder Kryptovaluta, Andre, Kredittkort, Paypal
🔒 Protokoller L2TP/IPsec, OpenVPN, PPTP, Wireguard
📥 Torrent alternativer Torrenting tillatt
📅 Pengene-tilbake-garantier Pengene tilbake-garanti
📋 Logger Ingen logger
🎬 Fungerer med Fungerer med Netflix Fungerer med HBO Fungerer med Disney+ Fungerer med Kodi Fungerer med BBC Fungerer med Torrent Fungerer med Spilling

Privat internettilgang (PIA) har en veldig streng null logg policy, og har bevist seg i virkelige situasjoner flere ganger. FBI stevnet PIA for logger i 2016, men PIA vitnet at det ikke var noen å gi, ifølge rettsdokumenter. Igjen, målet, myndighetene ba PIA om å levere logger i 2018, som leverandøren vitnet om at den ikke hadde noe å vise.

PIA opprettholder en streng retningslinje uten logg, og tilbyr regelmessig oppdaterte åpenhets rapporter om stevninger, garanterer og rettskjennelser. Loggene som ble produsert fra sytten juridiske prosess forespørsler var null.

Et av PIAs salgsargumenter er fokuset på sikkerhet og personvern. Selskapet sa at selv om det gjør noen ting vanskeligere, som å håndtere support billetter, sende utgående e -post og håndtere misbruk, gjør retningslinjene for ingen logging kundenes anonymitet og sikkerhet topp prioritet.

For å sikre personvernet lagres nettleserdata aldri på harddisker. Den går gjennom en spesiell null enhet. Dette er en virtuell enhet som automatisk behandler data som sendes gjennom den som om den ikke eksisterer. Når informasjonen er skrevet til null enheten, blir den umulig å gjenopprette. Slik kan PIA garantere sin policy for ikke loggføring.

PIA: Personvern og sikkerhetsfunksjoner

 • Plassering: PIA ligger i USA, som er medlem av de 5 Eyes, 9 Eyes og 14 Eyes alliansene. Dette gjør noen personvernadvokater nervøse. I teorien kan påtrengende byråer som FBI eller NSA også bruke en rettskjennelse til å overvåke amerikanske brukere de anser som mistenkte. Det er imidlertid ingen lover om lagring av data i USA. Dette betyr at PIA ikke er forpliktet til å lagre informasjon i en bestemt periode, slik det ofte er i Europa. Og deres rekord viser at de ikke har noen logger å vise.
 • Sikkerhet: PIA jobber med forskjellige sterke protokoller, inkludert OpenVPN. Nylig har PIA sikret at alle VPN serverne nå støtter den nye Wireguard protokollen. Den har også en SOCKS5-proxy.
 • Hastighet: Denne VPNen har ikke fungert like bra på våre hastighets tester, selv om den fortsatt er ganske høy. Testingen vår viste en avmatning ved bruk av fjernet servere.
 • Konto: Alt du trenger er en e-post og et passord for å opprette en konto. Så hvis du bruker en anonym e-post tjeneste som ProtonMail, og en sikker betaling som Bitcoin, kan du være helt anonym. PIA gir deg en «ordre ID» etter betaling som lar deg kommunisere med selskapet.

5. CyberGhost: en transparent-tenkende VPN

Spesifikasjoner CyberGhost
💵 Pris  Fra €2,19 per måned
📱 Operativsystemer Android, Linux, Mac, Windows, iOS
💻 Tilkoblinger 7
💳 Betalingsmetoder Kryptovaluta, Andre, Kredittkort, Paypal
🔒 Protokoller IKEv2, OpenVPN, Wireguard
📥 Torrent alternativer Torrenting tillatt
📅 Pengene-tilbake-garantier Pengene tilbake-garanti
📋 Logger Ingen logger
🎬 Fungerer med Fungerer med Netflix Fungerer med HBO Fungerer med Disney+ Fungerer med Kodi Fungerer med BBC Fungerer med Torrent Fungerer med Spilling

CyberGhost er en annen leverandør som gjør listen på grunn av sitt fokus på personvern. Selv om CyberGhost ikke har hatt noen uavhengige revisjoner eller rettsmøter siden 2012, liker vi deres åpenhet. Hver tredje måned utgir CyberGhost transparent rapporter. De var den første VPNen som gjorde slike rapporter da de startet i 2011, og de har gitt dem ut siden.

Selskapet oppdaterer brukerne regelmessig på politi forespørsler, overgrep og ondsinnede aktivitets klager. For eksempel hadde de 25 internasjonale politi forespørsler i løpet av første kvartal 2021 etter at kriminell aktivitet ble sporet til CyberGhost IP adresser.

«Vi får vanligvis politiforespørsler fra forskjellige politimyndigheter og politiavdelinger fra hele verden. Representanter kontakter oss etter at de har sporet tilbake en IP adresse til et av våre datasentre. De leter vanligvis etter logger for å hjelpe med etterforskningen,» Sa CyberGhost i rapporten. «Fordi vi ikke har noen data å vise, har vi ikke etterkommet noen av disse forespørslene.»

CyberGhost: Personvern og sikkerhetsfunksjoner

 • Plassering: CyberGhost ligger i Bucuresti, Romania, utenfor alliansene 5 øyne, 9 øyne og 14 øyne. Selv om de er medlem av EU, følger de ikke de samme personvern lovene som resten av Europa. Romania har to ganger opphevet lover om lagring av data som de anså som grunnlovsstridige.
 • Sikkerhet: CyberGhost bruker forskjellige sterke protokoller, inkludert OpenVPN og den nye, innovative protokollen WireGuard.
 • Hastighet: Det er en rask VPN, men ikke så rask som vår topp 2. Våre hastighets tester viste noe nedgang i ned lastings- og strømnings hastigheter, så vel som ved bruk av fjerne servere
 • Konto: Du trenger en e-post adresse og et passord for å registrere deg. Du kan betale anonymt med Bitcoin, men alle andre betalinger gjøres gjennom en tredjepart, Cleverbridge. Cleverbridge er anerkjent når det gjelder personvern. CyberGhost får deg til å aktivere et kundeserienummer, slik at du kan registrere deg anonymt.

Takeaway

Vi har testet dusinvis av VPN tjenester og vurderer mange faktorer, inkludert hastighet, geografisk blokkering og brukervennlighet. Likevel er personvern, sikkerhet og en dokumentert politikk uten logg fortsatt avgjørende. Hvilken av de fem VPNene som er nevnt i denne artikkelen velger du, avhenger av dine personlige preferanser og hvilke andre funksjoner du synes er viktige. Uansett hva du velger, har vi funnet bevis på at disse VPNene virkelig ikke registrerer eller logger over aktivitet.

Når interesserte parter kommer og leter etter logger, bør leverandøren din beskytte deg ved å tilby ingenting, for det er rett og slett ingenting å vise dem.

Ingen Logg VPNer - Vanlige spørsmål

Har du et spørsmål om ingen logg VPNer? Klikk på et av de ofte stilte spørsmålene nedenfor for å finne svaret.

Hvilken VPN fører ikke logger?

Vi har funnet fem flotte VPNer som har bevist at de ikke fører logger:

 1. NordVPN: En sikkerhets- og personvern orientert VPN som ble uavhengig revidert to ganger.
 2. ExpressVPN: En virkelig ingen logger VPN med hastighet, sikkerhet og andre funksjoner.
 3. VyprVPN: En privat VPN som ble uavhengig revidert.
 4. PIA: Et selskap som har vist seg ikke å føre logger to ganger i rettsmøter.
 5. CyberGhost: En personvern-orientert VPN som gir kvartalsvise åpenhetsrapporter.
Er en VPN helt privat?

Det avhenger av leverandøren. Noen VPN -tjenester hevder at de ikke har noen logger, selv om de har samarbeidet med rettshåndhevelse og myndigheter ved å overlate poster, noe som betyr at de måtte ha ført logger. Finn ut hvilke tilbydere som har bevist seg gjennom uavhengige revisjoner og virkelige handlinger.

Kan politiet spore en VPN?

Politiet kan ikke spore en VPN hvis leverandøren virkelig har retningslinjer for ingen logg. Noen tilbydere befinner seg i land og territorier som ikke har lover om lagring av data og ikke er pålagt å samarbeide med rettshåndhevelse og myndigheter. Finn ut hvilke i vår artikkel.

Kan du spores med en VPN?

Hvis VPNen din ikke overholder retningslinjene for ingen logg, kan den spores. Tidligere har VPN leverandører sendt inn logger over visse brukere etter henvendelser fra rettshåndhevelse og rettslig stevning. VPN tjenestene på listen vår hadde imidlertid ganske enkelt ingen logger å gi når de ble satt i disse scenariene.

Hva er en ingen logg VPN?

En ingen logg VPN er en leverandør som ikke holder oversikt over brukernes online aktivitet. Dette kan være tilkoblings- og frakobling tider, DNS forespørsler, lokale og tildelte IP adresser, og trafikk- og nettleserdata. Sjekk ut resten av artikkelen vår for å finne ut våre beste valg for de beste VPN leverandørene uten logg.

Legg igjen en kommentar