Hand putting a coin into money saving jar with desktop computer next to it on a dark background
Klikk her for en kort oppsummering
De beste rimelige VPN-ene - oppsummering

En god VPN vil beskytte internett trafikken din og tillate deg å surfe anonymt på nettet. Noen mennesker tror at denne typen tjenester vil være dyre, men det er ikke sant. Det er flere VPN-leverandører som tilbyr tjenester av ypperlig kvalitet, som også er rimelige. Vil du heller betale minst mulig for VPN-abonnementet ditt? Da kan det være lurt å sjekke ut Surfshark:

Foruten denne rimelige leverandøren, er det andre VPN-er som tilbyr gode og trygge forbindelser til veldig lave priser. Du kan finne ut mer ved å lese artikkelen vår nedenfor. 

VPN server icon

En VPN vil hjelpe deg å surfe trygt og anonymt på internett. VPN-er krypterer internett trafikken din, anonymiserer IP-adressen og hjelper deg med å omgå geografiske restriksjoner. Dette er veldig nyttig, men å velge den beste VPN-en for deg er ikke en lett oppgave. Antall VPN-er på markedet er større enn noen gang, noe som gjør det vanskelig å ta det riktige valget.

Hver VPN-leverandør hevder å være den beste, den raskeste eller den sikreste. Fortsatt er det store forskjeller mellom dem. Gratis VPN-er kan være gode nok, men en betalt VPN gjør generelt en bedre jobb. Det er til og med ganske store prisgap mellom de forskjellige betalte VPN-ene. Selvfølgelig ønsker vi alle å få den beste VPN-tjenesten til den billigste prisen. Men hvilken VPN-leverandør tilbyr faktisk den beste avtalen? Vi har undersøkt det og laget vår egen topp 3 av de rimeligste VPN-tjenestene.

Tre rimelige VPN-tjenester

De fleste VPN-er krever en månedlig avgift fra kundene sine, slik at de kan vedlikeholde og forbedre tjenestene sine. Pengene de tjener, kan for eksempel gå til å utvide servernettverket, forbedre kundestøtte eller oppdatere servere som fungerer med (amerikansk) Netflix. Delvis på grunn av denne månedlige avgiften har premium VPN-er en bedre kvalitet enn gratis VPN-er.

Ingen vil betale for mye for en VPN. Heldigvis trenger du ikke gjøre det. Det er mange billige VPN-er som tilbyr god kvalitet til tross for den lave prisen. Disse leverandørene er ideelle for den gjennomsnittlige internettbrukeren som er ønsker å øke sitt personvern og sikkerhet på nett, uten at det koster for mye. Gjennom våre undersøkelser fant vi ut at følgende tre VPN-leverandører er de billigste og kvalitativt beste VPN-ene på markedet, for øyeblikket.

PLASS OG VPN VÅR SCORE PRIS PER MND NETTSIDEN VPN-PROVIDER
1. Surfshark 9.0 $2.30 Til Surfshark-nettsiden
2. PIA 8.5 $2.03 Til PIA-nettsiden
3. PureVPN 6.8 $1.99 Til PureVPN-nettsiden

Scoren vi har gitt de forskjellige leverandørene er basert på våre detaljerte undersøkelser. Den oppgitte prisen per måned er den laveste prisen du kan få et abonnement for. Vanligvis er dette abonnement i et år eller lenger. For mer informasjon om disse rimelige VPN-ene, kan du lese de korte sammendragene nedenfor.


Surfshark

Surfshark er en veldig brukervennlig VPN. Som en relativt ny aktør på VPN-markedet prøver de å tiltrekke seg nye kunder med sine lave priser, høye nivåer av brukervennlighet og upåklagelig hastighet. Dessuten fungerer Surfshark med Netflix og lar deg laste ned ting anonymt. Det er også en av få VPN-er som fungerer på Chromebooks. Hvis du spør oss, er dette den beste VPN-en for de med et stramt budsjett.

Som et anmeldernettsted har vi lite til ingenting å klage på når det gjelder Surfshark. Vi tror denne leverandøren raskt vil vokse til å bli en av de største VPN-leverandørene i verden. La oss bare be at de holder prisene sine på samme nivå hele tiden!

Surfshark
Avtale Surf sikkert og anonymt for bare €2,30 per måned
Fra
NOK 2,30
9,0
  • Veldig brukervennlig, Netflix og torrents fungerte også
  • 30-dagers pengene tilbake garanti. Ingen spørsmål spurt
  • Billig, og mange ekstrafunksjoner
Besøk Surfshark

Private Internet Access (PIA)

PIA er en av de rimeligste topp 5 VPN-er på markedet akkurat nå. Denne høykvalitets amerikanske VPN-en tilbyr brukere et omfattende servernettverk med 33 000 servere i 78 land med et høyt sikkerhets- og personvernnivå, inkludert en lufttett no-logg policy.

Private Internet Access’s VPN-pris reduserer ikke kvaliteten. Denne premium VPN-leverandøren tilbyr alle sikkerhets- og personvern funksjonene du forventer, bare til en lavere pris. I tillegg fungerer den med amerikanske Netflix og tilbyr en imponerende 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette er perfekt hvis du vil prøve ut en leverandør før du dedikerer deg til et langtidsabonnement. Det er også en av de beste VPN-ene for nettbank.

PIA
Avtale PIA er alltid tilgjengelig til en uslåelig pris med 30-dagers pengene tilbake garanti
Fra
NOK 1,99
8,6
  • Sterkt fokus på personvern og sikkerhet
  • Konkurransedyktig priset
  • Raske og stabile servere
Besøk PIA

PureVPN

PureVPN er også en veldig rimelig VPN. Denne leverandøren tilbyr et stort servernettverk. Den har også spesialiserte strømme-servere, som gjør at du kan se på favorittstrømmetjenestene dine. Et enkelt PureVPN-abonnement kan brukes på flere enheter samtidig. I tillegg har de en omfattende 31 dagers pengene-tilbake-garanti, i tilfelle du ikke er fornøyd.

Grunne til at vi plasserte PureVPN på nummer tre i listen med de beste rimelige VPN-er, er historien. Tilbake i 2017 leverte PureVPN brukerlogger til FBI. Dette beviser at PureVPN har beholdt identifiserbare logger på brukerne. Siden den gang har mye endret seg for PureVPN. I 2019 har PureVPN gjennomgått en uavhengig revisjon. Denne tilsynet viste at PureVPN ikke lenger fører noen logger hvor en spesifikk bruker og/eller deres online aktiviteter kan indentifiseres. På grunn av denne forbedringen av retningslinjene deres for logging, har vi besluttet å inkludere PureVPN i våre tre beste rimelige VPN-er likevel. Det er ganske enkelt en av de billigste VPN-ene der ute, som i dette spesifikke tilfellet overbeviser oss om å gi denne leverandøren fordelen av tvilen.

PureVPN
Fra
NOK 2,29
6,8
  • Mange servere
  • Lett å bruke
  • Netflix virker ikke alltid
Besøk PureVPN

Rimelige VPN-er: Hva trenger du å passe på?

Før du tar et endelig valg, er det viktig å bestemme deg for hva du vil at en VPN skal ha. Vil du ha en VPN som lar deg strømme eller laste ned torrents med høy hastighet? Da trenger du en rask en. Vil du heller ha en VPN som gir deg økt sikkerhet? Velg en VPN med høyt krypteringsnivå, ingen loggføringspolicy og ingen sikkerhetsproblemer. Eller er det slik at du trenger en VPN for hele familien? I så fall trenger du en tjeneste som er brukervennlig og som kan brukes på mange enheter samtidig.

En ting å huske på er at noen ganger vil dyrere premium VPN-er tilbys til billigere priser på uoffisielle nettsteder og fora. Disse VPN-ene er sannsynligvis knekt, og kan være svært farlige for enheten din. Det er fullt mulig å få en billig VPN, men sørg for at du får en gyldig avtale. Denne artikkelen, blant de andre på nettstedet vårt, vil gi deg pålitelige lenker og tilbud for alle de beste VPN-leverandørene.

Enhver seriøs VPN-tjeneste vil gi deg et visst nivå av sikkerhet, brukervennlighet og hastighet. Fortsatt er det mange forskjeller mellom tilbydere. Den ene VPN-en er kanskje mye tryggere enn den andre, men har også lavere hastigheter. Noen VPN-er tilbyr mange alternativer og krever inngående teknisk kunnskap fra brukerne sine, mens andre er installert på et øyeblikk og er enkle å betjene. Det er derfor det er lurt å ha en viss formening av hvilke funksjoner du vil at VPN-en skal ha. Les anmeldelser og prøv ut noen VPN-tjenester, hvis det er mulig. Hvis du leter etter en detaljert oversikt over de beste VPN-ene for øyeblikket, bør du også lese på en annen artikkel av oss: de fem beste all-round VPN-ene.

Gratis eller betalings VPN?

Two hands holding up VPN shields

Bortsett fra betalte VPN-er, hvor billige de enn måtte være, har du kanskje funnet VPN-er som er gratis. Det finnes et par gode gratis VPN-er, som du kan lese i artikkelen vår «De 6 beste gratis VPN-ene». Likevel har de fleste gratis VPN-er visse begrensninger: selv den beste gratis VPN-en er langt fra perfekt. De har ofte hastighetsbegrensninger, en datagrense eller et begrenset servernettverk. Derfor er gratis VPN-er generelt nyttige hvis du ønsker å prøve ut en VPN. Imidlertid vil bruk av en gratistjeneste over lengre tid raskt bli upraktisk. Du kan velge en billig VPN som BlufVPN som også tilbyr optimaliserte strømmetjenester.

Forskning har vist at en stor del av de gratis VPN-ene som er tilgjengelige på nettet er upålitelige og utrygge. Hvis du bryr deg om nettsikkerheten din, vil du sannsynligvis ikke ha noe å gjøre med disse (noen ganger falske) VPN-leverandørene. Vær alltid på vakt når du velger en gratis VPN. Unngå billige tjenester som selger eller deler dataene dine med tredjeparter, for eksempel Hola VPN og BeetVPN. Sørg for å konsultere pålitelige anmeldelser, og hvis det er mulig, anbefaler vi deg å velge en (rimelig) premiumleverandør.

Oppsummering: De beste rimelige VPN-tjenestene

Sparekrukke og et trofé med et VPN-skjoldikon på innsidenBillige VPN-er er et utmerket valg for alle som planlegger å bruke en VPN regelmessig, men ikke vil bruke for mye penger på det. Generelt er det bedre å velge en billig VPN fremfor en gratis. Siden det er så mange VPN-er på markedet, prøver noen leverandører å konkurrere ved å senke prisene. Dette er praktisk for deg som kunde, da det betyr at du vil kunne få en flott VPN til en lavere pris. Siden alle har forskjellige ønsker når det gjelder VPN, er det vanskelig å velge én VPN-tjeneste og hevde at det er den aller beste billige VPN-en i verden. Vi ville personlig valgt Surfshark, men du er kanskje ikke enig. Det er derfor vi ønsker å gi deg de tre beste og billige VPN-ene våre:

PLASS OG VPN VÅR SCORE PRIS PER MND NETTSIDEN VPN-PROVIDER
1. Surfshark 9.0 $2.30 Til Surfshark nettsiden
2. PIA 8.5 $2.03 Til PIA nettsiden
3. PureVPN 6.8 $1.99 Till PureVPN nettsiden
De 3 beste rimelige VPN-tjenestene: Ofte stilte spørsmål

Har du et spørsmål om billige VPN-er? Bare klikk på et spørsmål nedenfor for å se svaret.

Hva er den beste rimelige VPN-en?

Surfshark er en av de billigste VPN-ene. Foruten den lave prisen, har Surfshark også et høyt nivå av brukervennlighet og upåklagelig hastighet. Etter vår mening er dette den beste VPN-en, hvis du har et stramt budsjett.

Hva skal man se etter når man skal velge en rimelig VPN?

Hvis du er ute etter en rimelig VPN, er det viktig å bestemme hva du vil ha av en VPN. Vil du ha en VPN som lar deg strømme eller laste ned torrenter med høy hastighet? Da trenger du en rask VPN som ikke bremser forbindelsen. Vil du heller ha en VPN som garanterer sikkerhet og personvern? Velg en VPN med sterk kryptering og ingen loggføring.

Hva er forskjellen mellom en rimelig kontra en premium VPN?

Bortsett fra premium billige VPN-er, er det også gratis VPN-er. En gratis VPN høres bra ut, men det er viktig å sørge for at tjenesten fortsatt tilbyr god kvalitet. Noen gratis VPN-er er upålitelige og usikre. De fleste gratis VPN-er har hastighetsbegrensninger, en datagrense eller et begrenset servernettverk. Derfor er gratis VPN-er generelt nyttige hvis du ønsker å prøve ut en VPN. Å bruke en gratistjeneste intensivt eller over lengre tid vil imidlertid raskt bli upraktisk.

Legg igjen en kommentar