Hand putting a coin into money saving jar with desktop computer next to it on a dark background
Klicka här för en kort sammanfattning
De bästa billiga VPN för 2023: En sammanfattning

En bra VPN kommer att skydda din internettrafik och gör att du anonymt kan surfa på webben. Vissa människor tror att denna typ av tjänst tvunget måste vara dyr, men det är dock inte sant. Det finns flera VPN-leverantörer som erbjuder tjänster av utmärkt kvalitet, som också är mycket prisvärda. Vill du hellre betala så lite som möjligt för din VPN-prenumeration? Du kanske vill kolla upp Surfshark:

Förutom denna billiga leverantör så finns det andra VPN som erbjuder bra och säkra anslutningar till mycket låga priser. Du kan läsa hela vår artikel nedan för att ta reda på mer.

VPN server icon

En VPN hjälper dig att säkert och anonymt surfa på internet. VPN krypterar din internettrafik, anonymiserar din IP-adress bättre och hjälper dig att komma runt geografiska online-begränsningar. Detta är mycket användbart, men att välja bästa VPN ingen lätt uppgift. Antalet VPN-tjänster på marknaden är fler än någonsin, vilket gör det svårt att välja rätt.

Varje VPN-leverantör påstår sig vara den bästa, snabbaste eller säkraste. Ändå finns det gott om skillnader mellan dem. Gratis VPNs är trevliga, men en betald VPN gör generellt sett ett bättre jobb. Det finns även ganska stora prisskillnader mellan olika betalda VPNs. Naturligtvis skulle vi alla vilja få den bästa VPN-tjänsten till det lägsta priset. Men vilken VPN-leverantör har faktiskt det bästa erbjudandet? Vi har granskat det och skapat vår egen topp-3-lista av bästa billiga VPN-tjänster.

Tre billiga VPN-tjänster

De flesta VPNs begär en månadsavgift från sina kunder, så att de kan underhålla och förbättra sina tjänster. Pengarna de tjänar kan till exempel gå till att bredda deras servernätverk, förbättra kundsupporten eller uppdatera servrar som fungerar med (amerikanska) Netflix. Delvis på grund av denna månatliga betalning, tenderar betalda VPNs att vara av bättre kvalitet än gratis VPNs.

Ingen vill betala för mycket för sin VPN. Som tur är behöver du inte det. Det finns många billiga VPN-tjänster där ute som erbjuder bra kvalitet trots sina låga priser. Dessa leverantörer är ideala för den genomsnittliga internetanvändaren som vill stärka sin integritet och säkerhet på nätet utan att det kostar för mycket. Av vår efterforskning fann vi att följande tre VPN-leverantörer är de billigaste kvalitativa VPN-tjänsterna på marknaden just nu.

RANKING OCH VPNVÅR POÄNGPRIS PER MÅNADWEBBPLATS – VPN-LEVERANTÖR
1. Surfshark8.82,49 $Till Surfsharks hemsida
2. PIA9.32,75 $Till PIA:s hemsida
3. PureVPN6.83,33 $Till PureVPN:s hemsida

Poängen vi har gett dessa olika leverantörer är baserade på våra detaljerade recensioner. Det ”pris per månad” som anges är det lägsta priset du kan få ett abonnemang för. Vanligtvis är dessa abonnemang för ett år eller längre. För mer information om dessa billiga VPN kan du läsa deras korta sammanfattningar nedan.


Surfshark

Surfshark är en mycket användarvänlig VPN. Som en relativt ny aktör på VPN-marknaden försöker de locka nya kunder med sina låga priser, höga användarvänlighet och oklanderliga hastigheter. Dessutom fungerar Surfshark med Netflix och låter dig ladda ner anonymt. Det är även en av få VPN-tjänster som fungerar med Chromebooks. Om du frågar oss så är detta marknadens bästa VPN för dig med en begränsad budget.

Som en recensionsplattform har vi lite eller inget att klaga på när det gäller Surfshark. Vi tror att denna leverantör snabbt kommer att växa till att bli en av de största VPN-leverantörerna i världen. Låt oss bara hoppas att de håller sina priser på samma nivå på vägen dit!

Surfshark
Erbjudande Surfa säkert och anonymt för endast 2,30€ per månad
Från
$ 2,30
9,0
  • Mycket användarvänlig och fungerar med Netflix och torrenter
  • 30 dagars pengarna tillbaka garanti. Utan frågor!
  • Billig med många extrafunktioner
Besök Surfshark

Private Internet Access (PIA)

PIA är en av de billigaste VPN-tjänsterna bland topp-5 på marknaden just nu. Den här högkvalitativa amerikanska VPN-tjänsten erbjuder användarna ett brett servernätverk med 33,000 servrar i 78 länder och en högkvalitativ säkerhet och sekretess, inklusive en vattentät loggfri policy.

Private Internet Access VPN-pris förminskar inte kvaliteten. Denna premium VPN-leverantör erbjuder alla säkerhets- och sekretessfunktioner som du kan förvänta dig, bara till ett lägre pris. Dessutom fungerar den med amerikanska Netflix och erbjuder imponerande 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Det är perfekt om du vill prova en leverantör innan du binder dig till en lång prenumeration. Det är även en av de bästa VPN-tjänsterna för nätbanker.

PIA
Erbjudande PIA är alltid väl prissatt med en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.
Från
$ 2,19
8,6
  • Starkt fokus på integritet och säkerhet
  • Bra pris
  • Snabba och stabila servrar
Besök PIA

PureVPN

PureVPN är också en mycket prisvärd VPN. Den här leverantören erbjuder ett stort servernätverk. Den har också specialiserade streamingservrar, som du kan använda för att titta på dina favoriter bland streamingtjänster. Ett enda PureVPN-abonnemang kan användas på flera enheter samtidigt. Dessutom har du en lång 31-dagars pengarna-tillbaka-garanti om du inte är nöjd.

Vår anledning till att placera PureVPN på tredje plats i vår lista över bästa billiga VPN, är deras historia. 2017, försåg PureVPN FBI med användarloggar. Detta bevisar att PureVPN förde identifierbara loggar över sina användare. Sedan dess har mycket förändrats för PureVPN. Under 2019 har PureVPN genomgått en oberoende granskning. Denna granskning visade att PureVPN inte längre för några loggar som gör att vem som helst kan identifiera en viss användare och/eller dennes online-aktiviteter. På grund av denna förbättring av deras loggningpolicy har vi ändå beslutat att inkludera PureVPN i vår topp tre-lista över bästa billiga VPN. Det är helt enkelt en av de billigaste topp-VPN på marknaden, vilket i det här specifika fallet övertygar oss att ge den här leverantören en till chans.


Billiga VPN: Vad behöver man hålla utkik efter?

Innan du gör ett slutgiltigt val är det viktigt att avgöra vad du vill ha ut av en VPN. Vill du ha en VPN som låter dig streama eller ladda ner torrents snabbt? Då behöver du en snabb tjänst. Vill du hellre ha en VPN som helt fokuserar på ökad säkerhet? Välj då en VPN med starka krypteringsstandarder, en loggfri policy och som inte har säkerhetsproblem. Eller så kanske du är i behov av en VPN för hela familjen. I så fall behöver du en tjänst som är användarvänlig och kan användas på många enheter samtidigt.

En sak man bör ha i åtanke är att ibland erbjuds dyrare premium VPNs till billigare priser på inofficiella webbplatser och forum. De här VPN-tjänsterna är mest troligt olagliga versioner, och de kan vara mycket farliga för din enhet. Det är absolut möjligt att få en billig VPN, men se till att du hittar ett giltigt erbjudande. Den här och andra artiklar på vår hemsida ger dig pålitliga länkar och erbjudanden till alla de bästa VPN-leverantörerna.

Varje hyfsad VPN-tjänst kommer att ge dig en viss nivå av säkerhet, användarvänlighet och hastighet. Ändå finns det många skillnader mellan leverantörer. Den ena VPN-tjänsten kan vara mycket säkrare än den andra, men också ha lägre hastigheter. Vissa VPNs erbjuder många extrafunktioner och kräver viss teknisk kunskap från sina användare, medan andra installeras på ett ögonblick och är lätta att använda. Det är därför det är en bra idé att ha en känsla för vilka funktioner du vill att din VPN ska ha. Läs recensioner och, om möjligt, prova några VPN-tjänster. Om du letar efter en detaljerad översikt över de just nu bästa VPN-tjänsterna så kan du också ta en titt på vår artikel: Fem bästa allround-VPN.

Gratis eller betald VPN?

Two hands holding up VPN shields

Bortsett från betalda VPN, hur billiga de än kan vara, så kan du ha stött på några gratis VPN. Det finns ett par hyfsade gratis VPN på marknaden, som du kan läsa om i vår artikel ”5 i topp-lista över gratis VPN-leverantörer”. Trots detta har de flesta gratis VPN vissa begränsningar – även den bästa gratis VPN är långt ifrån perfekt. De har ofta hastighetsbegränsningar, en datagräns eller ett begränsat servernätverk. Därför är gratis VPN i allmänhet användbart om du vill prova en VPN. Men det blir snabbt obekvämt att använda en kostnadsfri tjänst för intensivt bruk eller under en längre tid. BlufVPN erbjuder även optimerade streamingservrar.

Forskning har visat att en stor del av de gratis VPN som finns tillgängliga online är opålitliga och osäkra. Om du bryr dig om din online-säkerhet så lär du förmodligen inte vilja ha något att göra med dessa (ibland falska) VPN-leverantörerna. Var alltid försiktig när du väljer en gratis VPN. Undvik villiga tjänster som säljer eller delar din data med tredje part, som Hola VPN och BeetVPN. Se till att ta del av pålitliga recensioner och, om möjligt, råder vi dig att välja en (billig) premiumleverantör.

Avslutande tankar: Bästa billiga VPN

Savings jar and a trophy with a VPN shield icon inside of it

Billiga VPN är ett utmärkt val för alla som planerar att regelbundet använda en VPN men inte vill spendera så mycket pengar på det. Generellt sett är det bättre att välja en billig VPN istället för en gratis. Eftersom det finns så många VPN på marknaden, försöker vissa leverantörer konkurrera genom att sänka sina priser. Detta är bra för dig som kund, eftersom det innebär att du kommer att kunna få en bra VPN till ett lägre pris. Eftersom alla har olika behov när det gäller deras VPN är det svårt att välja en VPN-tjänst och hävda att det är den allra bästa billiga VPN i världen. Vi skulle personligen välja Surfshark, men du kanske inte håller med. Det är därför vi vill visa dig denna topp-tre-lista över riktigt bra billiga VPN:

RANKING OCH VPNVÅR POÄNGPRIS PER MÅNADWEBBPLATS – VPN-LEVERANTÖR
1. Surfshark8.82,49 $Till Surfsharks hemsida
2. PIA9.32,75 $Till PIA:s hemsida
3. PureVPN6.83,33 $Till PureVPN:s hemsida
De tre bästa billiga VPN: Vanliga frågor

Har du en fråga om billiga VPN? Klicka bara på en fråga nedan för att se svaret.

Vilken är den bästa billiga VPN?

Surfshark är en av de billigaste VPN. Förutom det låga priset har Surfshark också en hög nivå av användarvänlighet och oklanderliga hastigheter. Enligt oss är detta marknadens bästa VPN för den som har en begränsad budget.

Vad ska man titta efter när du väljer en billig VPN?

Om du letar efter billig VPN så är det viktigt att avgöra vad du vill ha ut av VPN. Vill du ha en VPN som låter dig strömma eller ladda ner torrents snabbt? Då behöver du en snabb VPN som inte saktar ner din anslutning. Vill du hellre ha en VPN som garanterar säkerhet och integritet? Välj då en VPN med stark kryptering och en loggfri policy.

Vad är skillnaden mellan billig och betald VPN?

Bortsett från billiga betalda VPN finns det också gratis VPN. Gratis VPN låter bra, men det är viktigt att se till att tjänsten fortfarande erbjuder god kvalitet. Vissa gratis VPN är opålitliga och osäkra. De flesta gratis VPN har hastighetsbegränsningar, en datagräns eller ett begränsat servernätverk. Därför är gratis VPN i allmänhet användbart om du vill prova VPN. Men att använda en kostnadsfri tjänst intensivt eller under en längre tid blir snabbt ohållbart.

Lämna en kommentar