Bästa VPN-leverantörer

Se alla recensioner

NordVPN

Mest
Lätt att använda
9,3

Surfshark

Bästa
Värde
9,0

ExpressVPN

Bäst
Allround-VPN
8,9

CyberGhost

Längsta
Garanti
8,8

PIA

Flest
Servrar
8,6

Om VPNOverview.com

Vi har alla rätt till vårt privatliv och att kunna skydda vår personliga data. Det var den fundamentala anledningen till varför vi byggde vår hemsida. Vår webbplats innehåller information om VPNs, onlinesekretess, säkerhet och ansvarsfull internetanvändning. Med ett litet hängivet och professionellt team strävar vi efter att publicera aktuellt och högkvalitativt innehåll på vår plattform.

Träffa teamet
David Janssen

David Janssen

Cybersäkerhetsanalytiker

Kat Oran

Kat Oran

Koordinator för innehåll och copywriting

Nica Cruz

Nica Cruz

Nyhets- och techredaktör

Taylor Moore

Taylor Moore

Techjournalist

Mehak Siddiqui

Mehak Siddiqui

Techjournalist

Mirza Silajdzic

Mirza Silajdzic

Techjournalist

Chris Bluvshtein

Chris Bluvshtein

Cybersäkerhetsjournalist

Mattias Karlander

Mattias Karlander

Innehållsöversättare – Svenska

Våra Sektioner

Woman sitting on a couch with a laptop and smartphone connected to a VPN router

VPN

En VPN är det ideala verktyget för att förbättra din integritet och säkerhet online. I vårt VPN-avsnitt kan du hitta information om hur en VPN fungerar och hur du kan installera ett VPN på alla dina enheter. Dessutom har vi skrivit omfattande recensioner och artiklar som har de bästa VPN: n på marknaden.

Integritet

I vårt sekretessavsnitt kan du läsa allt om hur du kan surfa på webben anonymt. Vi ger dig också användbara tips om hur du hanterar dina integritetsinställningar på olika appar, enheter och sociala medieplattformar.

Person with a pixelated blurred face using a smartphone
Woman with a laptop sitting safely inside of a giant padlock

Internetsäkerhet

Här hittar du all den viktiga informationen du behöver för att vara trygg online. Vi förklarar vad malware och cyberbrottslighet är och hur du kan skydda dig mot de här hoten. Dessutom kan du läsa om hur man säkert lagarar filer i molnet och skapar riktigt säkra kopior.

Ta bort blockeringen

Tyvärr är internet inte fritt tillgängligt för alla. Vissa webbplatser, appar eller plattformar för sociala medier fungerar inte på grund av din plats eller lagstiftningen i ditt land. Till exempel kan du normalt inte se det amerikanska Netflix-innehållet utanför USA. I det här avsnittet kan du läsa allt om geo-blockering och censur på nätet. Vi förklarar också vilka metoder människor använder för att kringgå internetcensur.

Bouncer holding open a gate