Beste VPN-tjenester

Se alle anmeldelser

NordVPN

Best for
Smartphone
9,3

Surfshark

Beste
Verdi
9,0

ExpressVPN

Best for
Netflix
8,9

CyberGhost

Mest
Brukervennlig
8,8

PIA

Best for
Personvern
8,6

Om VPNOverview.com

Vi har alle rett til personvern og beskyttelse av personopplysningene våre. Det var den grunnleggende tanken som vi bygde nettstedet vårt på. Nettstedet vårt inneholder informasjon om VPN-er, personvern på nettet, sikkerhet og ansvarlig internettbruk. Med et lite dedikert team av fagfolk streber vi etter å legge ut gjeldende innhold av høy kvalitet på plattformen vår.

Møt teamet
David Janssen

David Janssen

Naj Ahmed

Naj Ahmed

Kat Oran

Kat Oran

Nica Cruz

Nica Cruz

Taylor Moore

Taylor Moore

Mehak Siddiqui

Mehak Siddiqui

Mirza Silajdzic

Mirza Silajdzic

Chris Bluvshtein

Chris Bluvshtein

Våre Seksjoner

Woman sitting on a couch with a laptop and smartphone connected to a VPN router

VPN

En VPN er det ideelle verktøyet for å forbedre ditt personvern og sikkerhet på nettet. I VPN-delen vår kan du finne informasjon om hvordan en VPN fungerer og hvordan du kan installere en VPN på alle enhetene dine. Videre har vi skrevet omfattende anmeldelser og artikler som inneholder de beste VPN-ene på markedet.

Personvern

I vår personvernseksjon kan du lese alt om hvordan du kan surfe på nettet anonymt. Vi gir deg nyttige tips om hvordan du administrerer personverninnstillingene dine på forskjellige apper, enheter og sosiale medieplattformer. Sist, men ikke minst, har vi informasjon om hvordan du kan beskytte personvernet ditt når du laster ned filer fra internett.

Person with a pixelated blurred face using a smartphone
Woman with a laptop sitting safely inside of a giant padlock

Nettsikkerhet

Her finner du all viktig informasjon du trenger for å være trygg på nett. Vi forklarer hva malware og nettkriminalitet er og hvordan du kan beskytte deg mot disse truslene. Videre kan du lese om hvordan du trygt kan lagre filer i skyen og lage virkelig sikre sikkerhetskopier.

Avblokker

Dessverre er ikke internett fritt tilgjengelig for alle. Enkelte nettsteder, apper eller sosiale medieplattformer fungerer ikke på grunn av plasseringen din eller lovgivningen i landet ditt. For eksempel kan du normalt ikke se det amerikanske Netflix-innholdet utenfor USA. I denne delen kan du lese alt om geoblokkering og nettsensur. Vi forklarer også hvilke metoder folk bruker for å omgå internettsensur.

Bouncer holding open a gate